Hoewel het nog niet bekend is wat de exacte specificaties worden die beschikbaar zullen zijn in de Galaxy S22 range kunnen er echter wel een aantal aanname gedaan wordens. Met name zal de telefoons waarschijnlijk één van de eerste de functie van Qualcomm follow-up van de Snapdragon 888 hebben.

Het gerucht gaat dat Samsung eigenlijk de volgende Snapdragon chip kan vervaardigen. De nieuwe chip kan ook uiteindelijk worden toegepast bij de Snapdragon 898, maar dit zal afwachten worden.

Geruchten

Recente geruchten suggereren dat de Samsung Galaxy S22 beschikbaar zal  zijn met een flinke optie aan 1TB opslag. Dit is afkomstig van SamMobile.

Sommige geluiden geven aan dat de Galaxy S21-serie zelfs kunnen bestaan ​​uit AMD grafische verwerking. Dat maakt het nog beter voor gaming dan het al is. Samsung heeft al lang een partnership met Microsoft, dus het is heel goed mogelijk dat deze verbeterde grafische verwerking op andere manier zal kunnen verbinden met de Xbox Game Pass. Een rapport van DigiTimes suggereert zelfs dat de telefoons een soort van damp kamer koeling tech zullen hebben.

Andere aanwijzingen wijzen erop dat Samsung een snellere lader zal hebben, maar alleen met de Samsung Galaxy S22 Ultra. De oplader kan een 45W lader zijn. Je kunt alvast Samsung Galaxy S22 hoesjes bestellen.

Samsung Galaxy S22-display

De gehele Galaxy S21 serie biedt een 120Hz refresh rate, voor een responsief gevoel en vloeiende animaties. Het is waarschijnlijk dat de telefoons hun resolutie zullen behouden. De Galaxy S22 en S22 + blijven waarschijnlijk met een 1080p resolutie en de Galaxy S22 Ultra met behoud van een resolutie van 1440. Alle drie de telefoons kunnen een variabele refresh rate bieden. Dat betekent dat ze in staat zijn om de schaal van refresh rates te verlagen wanneer dat nodig is, dit bespaart op de batterij.

De display kan ook helderder zijn. Volgens een lek van Ice Universe, zal de display van de Galaxy S22 de helderste weergave op een Samsung-telefoon tot nu toe hebben.

Een ander verhaal is dat de standaard Galaxy S22 een 6,06 inch scherm zal krijgen, terwijl de Galaxy S22 + een 6,55 inch scherm krijgt en de Galaxy S22 Ultra zal waarschijnlijk tot 6,81 inch gaan. Koop in ieder geval voor bescherming een Samsung Galaxy S22 hoesje.

Upgrade

Zelfs als de resolutie en de refresh rate gelijk blijft, kan de displays een upgrade krijgen. Als dat zo is, zal de standaard Galaxy S22 ongeveer € 800 gaan kosten, de Galaxy S22 + € 1.000 en de Galaxy S22 Ultra € 1.200. De meest recente informatie suggereert dat de prijzen gelijk zullen blijven.

Samsung is bij het verschuiven van de release datum voor zijn Galaxy-telefoons een beetje kort van datum. Van oudsher brengt het bedrijf een nieuwe Galaxy S telefoon rond februari uit. Echter, de Galaxy S21 werd een beetje eerder uitgebracht, eind januari. De meest recente geruchten geven aan dat de Galaxy S22 is vertraagd en het kan later worden in 2022. Iedereen wacht in spanning af.